BubbleBubbleBubble

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag die hier niet bij staat? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected].

Hoeveel leden kan ik aan mijn Qualityboard-omgeving toevoegen?

Het aantal leden dat u aan uw Qualityboard-omgeving kan toevoegen ligt aan het type licentie dat u heeft aangeschaft. Dit kunt u zelf aangeven wanneer u kiest om een Qualityboard-licentie aan te schaffen.

Hoe werkt een proeflicentie bij Qualityboard?

Een proeflicentie is een gratis proefperiode van 1 maand waarin u de functionaliteit van Qualityboard kan uitproberen, zonder beperkingen. Na deze maand kunt u beslissen om een licentie aan te schaffen.

Ik ben geen technisch persoon, is dit een probleem?

Nee, Qualityboard is ontworpen voor iedereen. Van de IT-specialist tot de digibeet. Maar mocht u toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via [email protected].

Is het mogelijk om een demonstratie te krijgen van de functionaliteiten van Qualityboard?

Jazeker, als u dat wenst kunnen we een demonstratie geven en de functionaliteiten van Qualityboard toelichten. Als u hierin interesse heeft, neem dan contact met ons op via [email protected].

Kan ik in meerdere Qualityboard-omgevingen zitten?

Ja, het is mogelijk om deel te nemen aan meerdere Qualityboard-omgevingen. Dit kan bijvoorbeeld gewenst zijn voor scholengemeenschappen - iedere school heeft dan een eigen Qualityboard account en het bestuur van de scholengemeenschap heeft toegang tot ieder account.

Als ik een Qualityboard-licentie aanschaf, krijg ik dan updates?

Bij iedere licentie zal u alle updates ontvangen zonder bijbetaling, zo krijgt u altijd de nieuwste functionaliteiten en worden fouten altijd opgelost.

BubbleBubble

Sturen op resultaat

Met Qualityboard werken aan een gezamenlijke visie en strategie richting resultaat.