BubbleBubbleBubble

Mastery & Qualityboard

Mastery helpt bij het bereiken van gewenste resultaten door het ontwikkelen van professioneel meesterschap. Dit wordt in training en coaching ontwikkelt met alle lagen van de organisatie door te werken aan leiderschap, strategie en empowerment in de samenwerking.

Mastery & Qualityboard

Mastery helpt bij het bereiken van gewenste resultaten door het ontwikkelen van professioneel meesterschap. Dit wordt in training en coaching ontwikkelt met alle lagen van de organisatie door te werken aan leiderschap, strategie en empowerment in de samenwerking. Qualityboard speelt hierbij een rol door middel van het aanbieden van een online organisatie dashboard dat alle componenten tussen visie en werkvloer inzichtelijk en bestuurbaar maakt. Het dashboard stroomlijnt het dagelijkse werk en maakt het mogelijk om vanuit meesterschap in de richting van het resultaat te sturen.

Qualityboard is het enige online organisatie dashboard dat alle componenten tussen visie en werkvloer inzichtelijk en bestuurbaar maakt. Het biedt een strategische online structuur die het dagelijkse werk stroomlijnt in een dashboard en het sturen vanuit meesterschap in de richting van het gewenste resultaat mogelijk maakt.

Qualityboard stelt organisaties in staat om hun visie en strategie te vertalen naar een praktische structuur voor dagelijkse werkzaamheden. Het dashboard biedt een overzicht van alle componenten die nodig zijn om de doelstellingen te bereiken, waaronder taken, acties, planningen, procedures, kwaliteitsnormen en managementinformatie. Door deze aspecten inzichtelijk en bestuurbaar te maken, kan een organisatie sturen op de gewenste resultaten en werken aan het versterken van de autonomie en professionaliteit van het team.

Sturen op de gewenste resultaten
Qualityboard is vergelijkbaar met het dashboard in een auto
Lees hoe Mastery een transformatietraject heeft begeleid bij Kindcentrum Snijders met behulp van Qualityboard.
BubbleBubble

Sturen op resultaat

Met Qualityboard werken aan een gezamenlijke visie en strategie richting resultaat.